DIENSTEN

MAATWERK VOOR IEDERE COMBINATIE

Online curus

Sara bespreekt alle facetten van doorzitten. Stap, draf, galop, echt álles heeft ermee te maken. Leer beter doorzitten met minder moeite. En maak de paardenrug blij. 

                €99,-

Live workshop

Je krijgt vernieuwende inzichten in je ruiterhouding. Sara laat je de therorie meteen voelen in je eigen lichaam dmv oefeneningen. Iedere workshop heeft een thema en wordt aangepast aan de groep.

€ 50,-

 

Trainingsdagen

Workshops, rijlessen, gezelligheid en het strand. In Domburg geeft Sara een trainings twee- en vierdaagse. Later in het jaar zijn we ook in het oude Deurne (NB) te gast.

€ NOTK

 

Live privéles

In mijn praktijk bespreken we een filmanalyse van jouw rijhouding. Alles komt aan bod. Hoe functioneert je lichaam, welke oefeningen dienen jou en wat doe je in het zadel?

€ 65,-

 

Energetisch consult

Soms wil je verder kijken dan je lichaamshouding. Een inzicht ligt vaak in de energetische wereld met bijhorende emoties. Deze consulten zijn er ook voor niet-ruiters. 

€ 80,-

 

Clinics

Combinatie matles/rijles op locatie.  Matlessen groepsgewijs, de rijlessen individueel. De kosten verschillen uiteraard per afstand en de agendaopties liggen drie maanden vooruit.

€ 65,- rijles 

 

Kortingskaarten: vijf strippenkaart privéles € 305

Persoonlijk traject: intake, 3 privélessen en afsluitende rijles € 305

Wat past het beste?