MEER NAAR DE HAND TOE
(IN 3 WEKEN)

We gaan drie weken tot op de komma. Want met ‘ongeveer’ kom je niet zover in de paardensport. 

We willen per-sé weten: “Hoe breng je de bewegingsenergie naar de hand toe? In het lichaam van je paard EN in jouw lichaam?”

De laatste pixel belicht ik. Het splintertje waar eigenlijk niemand meer om zeurt. Dáár zeur ik over. Vraag maar aan mijn man. Maar je paard is er blij mee. En dat is waar het om gaat.

Dus dit is wat we gaan doen:

Week 1  Ritme creëren 

Ja, je weet het al-lang. Het moet allemaal naar de hand tóe gebeuren. Maar hóe dan precies met jouw paard? En wáár dan in je eigen lichaam?

Week 2  In dat ritme hulpen geven

Dus jij zit je eindelijk in het ritme. Hè, hè.  Totdat je gaat rijden. En dan is het  toedelidoki met die balans. Geen nood. Ik leer je wáár in het ritme je welke hulpen moet timen. En jij dus onafhankelijk rijdt.

Week 3  Doorzitten en verzamelen

En dan gaan we door voor het échte werk. Doorzitten en verzamelen. Maar hey, wat je daar normaal tegenkomt, dat zijn maar eindproblemen, hè. Die hebben we in week 1 en 2 dus al opgelost. Óf je weet perfect waar je nog aan moet oefenen. Want verzamelen is een gevólg. Geen doel op zich. 

Geweldig! Hoe zien die drie weken er uit?

Je krijgt 3 zaterdagen uitleg en instructievideo’s. Daar gaan jij en je paard die hele week mee aan de slag. En dan, op de aansluitende vrijdag, geef ik een tweede live waarin ik jullie vragen behandel. Je mag daarvoor ook filmpjes insturen. 


Wanneer gaan we van start?

12 T/M 30 SEPTEMBER


En wat gaat me dit kosten?

Minder dan een Kep Italia. Of je laatste dekje. Of het krokodillenleer van je nieuwe laarzen. 

Afijn, je snapt me. 

Goede les is onbetáálbaar. Dat is toch de kern van je sport? Ik heb daar nooit op bezuinigd. Oók niet toen ik iedere maand een lege bankrekening had. Daarom heb ik nu wat te melden in de paardensport. En ik heb je belóófd dat ik tot op de komma ga. Maar omdat het een pilot is, hanteer ik deze keer nog een pilotprijs. 

Deze  keer nog voor € 75,- 

"De eenvoud van de uitleg. Een openbaring."
Annemieke Zwier
"Sara laat je weer voelen. Echt voelen."
Daphne Veltrop