WIE IS SARA?

Hooggevoelige boerin

De journalist van Horses Product of the Year schreef: “de vrouw achter Ruiterpilates”. Dat klinkt me te mysterieus.

Tijd om me voor te stellen

In het kort? Initiatiefneemster van Ruiterpilates, Lichte Tour ruiter en bevlogen instructrice. Dat helpt je op weg als je snel wilt weten wie Sara Ouwehand is.

Nieuwsgierig naar meer?

Hooggevoelige boerin en prettig afwijkend. Met mijn voeten in de klei ben ik altijd op zoek naar echt contact. Geen franje, less is more. Voor mij is puurheid pas echte diepgang. 

Daarom werk ik vanuit rust en stilte

Zonder trucjes, geen lapmiddelen. Alleen dan kan een fundamentele oplossing ontstaan. En iedere keer als dat gebeurt, maakt mijn hart een sprongetje.

Jouw vreugde maakt mij blij

En natuurlijk rijd ik zelf nog steeds. Stoppen is geen optie, ik zou niet durven. Mijn Haflinger en ik hebben het tot de Intermediair II geschopt. Vraag me niet hoe, dat kost al je lestijd. Maar één ding weet ik zeker… Zonder Ruiterpilates?

Was dat nooit gelukt

En natuurlijk ook niet zonder mijn Centered Riding, Pilates en ORUN opleiding. Om nog niet te spreken over de vele aanvullende cursussen. En ik blijf gewoon doorpuzzelen. Als trainer en ruiter ben ik nooit klaar met leren. Wil jij ook even verder neuzen?

Kijk dan in mijn
CV

Ik zie mogelijkheden in elke combinatie

Leg dat eens uit

Rebel

Officieel ben ik grondlegger van Ruiterpilates, officieus is hij het. Mijn onverwoordelijke vriend. In een vorig leven waren we een Siamese tweeling, dat kan gewoon niet anders.

Hoe laat je bewegingen doorkomen? Hij leerde het me. Hoe blijf je onder alle omstandigheden zacht? Ik zag het door hem. Hoe maak je echt verbinding in je eigen lichaam? Hij wees me de weg.

Dank, liefde, genegenheid en heel veel wortels voor jou.

 Genomineerd als  instructeur van het jaar (KNHS)

De Hoefslag

2 artikelen en Sara schrijft maandelijks een blog voor hen.

Dat wil ik lezen
Dressuurmagazine

Een reeks tips over houding en zit, geschreven door Sara. 

Dat wil ik lezen
Bit

Sara deed haar persoonlijke verhaal over de band met haar paard.

Dat wil ik lezen

Hebben we een klik?

Contact
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google

Beloofd.

Geen geschreeuw over aanbiedingen.

Alleen tips, artikelen en blogs.

Deal?

Dank voor je geloof :)

There was an error while trying to send your request. Please try again.

RUITERPILATES will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.