WIE IS SARA?

Pittige softie

Heel eerlijk? Ik ben een rare vogel. Bij de ORUN werden ze gek van me. Want ik stop nóóit. Ik blijf maar pluizen, zoeken, verbanden leggen en de energie in beweging brengen. Zodat je paard beter loopt. En jij beter zit. 

Noem me een pittige softie. Sensitief genoeg om jou en je paard te voelen. Maar geloof maar dat ik doorpak als het nodig is. Niet alleen in jouw les, maar ook in mijn eigen rijden. Ik kwam niet in de Grand Prix terecht met knuffelen.

Stoppen met rijden is voor mij geen optie, ik zou niet durven. Ik wil blíjven voelen hoe complex paardrijden is. Dat houdt me nederig. En ik wil het licht voelen als er harmonie ontstaat. 

Ondertussen deed ik een Centered Riding, Pilates en ORUN opleiding. Maar ik volgde ook belachelijk veel cursussen. En ze nomineerden me als KNHS-instructeur van het jaar. Toch voel ik me voor altijd leerling. En ik vind de antwoorden nog steeds bij de paarden.

Ontmoet mijn wederhelft  

 

 

Rebel

Officieel ben ik grondlegger van Rider’s Dynamics, officieus is hij het. Mijn onverwoordelijke vriend. In een vorig leven waren we een Siamese tweeling, zoveel is zeker.

Hoe laat je bewegingen doorkomen? Hij leerde het me. Hoe blijf je onder alle omstandigheden zacht? Ik zag het door hem. Hoe maak je echt verbinding in je eigen lichaam? Hij wees me de weg.

Dank, liefde, genegenheid en heel veel wortels voor hem.