WIE IS SARA?

Hooggevoelige boerin

De journalist van Horses Product of the Year schreef: “de vrouw achter Ruiterpilates”. Dat klinkt me te mysterieus.

Tijd om me voor te stellen

Heel eerlijk? Ik ben een rare vogel. Soort hooggevoelige boerin. Met mijn voeten in de klei heb ik een lijntje naar boven. Zonder gedoe. Geen franje, less is more. Voor mij is puurheid pas echte diepgang.

Daarom werk ik vanuit rust en stilte

Zonder trucjes, geen lapmiddelen. Alleen dan kan een fundamentele oplossing ontstaan. En iedere keer als dat gebeurt, maakt mijn hart een sprongetje.

Jouw vreugde maakt mij blij

En natuurlijk rijd ik zelf nog steeds. Stoppen is geen optie, ik zou niet durven. Mijn Haflinger en ik hebben het tot de Intermediair II geschopt. Vraag me niet hoe, dat kost al je lestijd. Maar één ding weet ik zeker… Zonder Ruiterpilates?

Was dat nooit gelukt

En natuurlijk ook niet zonder mijn Centered Riding, Pilates en ORUN opleiding. Om nog niet te spreken over de vele aanvullende cursussen. En nog steeds puzzel ik verder. Als trainer en ruiter ben ik nooit klaar met leren. 

Ik zie mogelijkheden in elke combinatie

Rebel

Officieel ben ik grondlegger van Ruiterpilates, officieus is hij het. Mijn onverwoordelijke vriend. In een vorig leven waren we een Siamese tweeling, dat kan gewoon niet anders.

Hoe laat je bewegingen doorkomen? Hij leerde het me. Hoe blijf je onder alle omstandigheden zacht? Ik zag het door hem. Hoe maak je echt verbinding in je eigen lichaam? Hij wees me de weg.

Dank, liefde, genegenheid en heel veel wortels voor jou.

Genomineerd als  instructeur van het jaar (KNHS)

De Hoefslag

2 Artikelen en Sara schrijft maandelijks een blog voor hen.

De Hoefslag

2 Artikelen en Sara schrijft maandelijks een blog voor hen.

Bit

Sara deed haar persoonlijke verhaal over de band met haar paard.